Επιστροφή στο πάνω μέρος
imgloader
Search Popup Default
Mobile X
Mobile X

Nilson

Nilson

Διακόπτες Nilson

Διατηρώντας την κλασική τους αισθητική, οι διακόπτες NILSON συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τη διαχρονική τους κομψότητα. Η minimal μορφή τους, καθώς και το υψηλό επίπεδο φιλικότητας προς το χρήστη, λόγω των καμπύλων επιφανειών και της καθαρής δομής, εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν αρχιτέκτονες και κατασκευαστές.

Η ποικιλομορφία των χρωμάτων και των υλικών χαρίζουν ευχάριστες πινελιές στους χώρους και δημιουργούν μια ασυναγώνιστη αίσθηση φρεσκάδας. Η εξαιρετική ποιότητα και η ιδιαιτερότητα των χρωμάτων των διακοπτών της σειράς NILSON καθορίζουν τους χώρους στους οποίους θα γίνει η εγκατάσταση και προσδίδουν μια μοναδική κομψότητα. Η αρμονία αποτελεί βασικό στοιχείο στο σχεδιασμό τους και ο λεπτός χρωματισμός σε πλαστικό, σε συνδυασμό με την οργανική μορφή, μετατρέπουν τους διακόπτες φωτός σε ειδικά αξεσουάρ αισθητικής και διαβίωσης.

Οι διακόπτες μπορεί φαινομενικά να είναι μία απλή επιλογή, παράλληλα όμως αποτελούν ένα ιδιαίτερο στοιχείο που χαρακτηρίζει το χώρο, είτε είναι δωμάτιο, είτε γραφείο, είτε σαλόνι, ή ακόμα και διάδρομος. Η διακόσμηση του εκάστοτε χώρου πρέπει να είναι επιμελημένη μέχρι τελευταίας πινελιάς, και οι μικρές εικαστικές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά!

Η επιλογή του σωστού διακόπτη θα δώσει αρμονία και άποψη στον χώρο, είτε είναι οικιακός ή επαγγελματικός. Η νέα μοντέρνα σειρά πριζοδιακοπτών NILSON συνδυάζει μοναδικά το διαχρονικό με το σύγχρονο design, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και υψηλή αισθητική στην εσωτερική διακόσμηση του χώρου.

Η μεγάλη διαθέσιμη ποικιλία χρωμάτων σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε το συνδυασμό των ονείρων σας και να καλύψετε όλες σας τις απαιτήσεις. Οι διακόπτες NILSON είναι η ιδανική επιλογή εάν επιθυμείτε να συμπληρώσετε το ήδη υπάρχον διακοσμητικό ύφος ή να διακοσμήσετε ένα χώρο από το μηδέν.

Η ολοκληρωμένη γκάμα σε συνδυασμό με τις πολλαπλές επιλογές χρωμάτων μετατρέπουν την σειρά διακοπτών NILSON στην ιδανική επιλογή για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Διατίθενται σε 6 διαφορετικά χρώματα (λευκό, μαύρο, ασημί, σατινέ, ανθρακί και μαύρο) και συμπληρώνουν ιδανικά την ιδέα διακόσμησης και ανάδειξης του χώρου σας.

Αριθμός Αποτελεσμάτων

0

imgloader