Επιστροφή στο πάνω μέρος
imgloader
Search Popup Default
Mobile X
Mobile X

Φωτισμός Αθλητικών Εγκαταστάσεων

Φωτισμός Αθλητικών Εγκαταστάσεων

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Η εταιρία GEYER μελέτησε και δημιούργησε μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα φωτισμού αθλητικών εγκαταστάσεων, που είναι ικανά να καλύψουν ακόμα και τις ποιο απαιτητικές εφαρμογές.  Με τα προιόντα αύτά σχεδίασε και υλοποίησε πλήθος έργων όπως, γήπεδο τένις, στάδια ολυμπιακών εγκαταστάσεων, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια γήπεδα ποδοσφαίρου.

Τα προϊόντα της GEYER χαρακτηρίζονται από την κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους και καλύπτονται με πενταετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές οδηγίες και διεθνή τεχνικά πρότυπα. Ο σχεδιασμός τους, η συνεχής μελέτη και αναβάθμισή τους, εξασφαλίζει κορυφαίες φωτιστικές αποδόσεις, μέγιστη οικονομία για το χρήστη και εξαιρετική ποιότητα φωτισμού.

Τα προϊόντα GEYER παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις όχι μόνο για την αρένα, αλλά για οποιαδήποτε απαίτηση προκύψει στον τομέα του φωτισμού μιας αθλητικής εγκατάστασης.

ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τα πλεονεκτήματα της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων σε φωτισμό τεχνολογίας LED της GEYER, είναι τα κάτωθι:

  • Η εξαιρετική ποιότητα φωτισμού, με ομοιομορφία που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά το 95% (με όριο της UEFA το 70%)
  • Η εξοικονομία ενέργειας που μπορεί να φτάσει σε ορισμένες περιπτώσεις και το  85%,
  • Η άμεση έναυση των προβολέων του γηπέδου χωρίς καθυστέρηση προθέρμανσης,
  • Η δυνατότητα χρήσης κονσόλας ελέγχου για δημιουργία οπτικών εφέ στους θεατές κατά τη διάρκεια του αγώνα,
  • Η δυνατότητα σεναρίων φωτισμού μικρότερης έντασης (π.χ. προπόνηση) χωρίς να επηρεάζεται η ομοιομορφία του φωτισμού και χωρίς να επιβαρύνονται με ώρες λειτουργίας συγκεκριμένος αριθμός προβολέων,
  • Η μείωση του κόστους συντήρησης της εγκατάστασης και
  • Η μείωση εκπομπών CO2.

Η GEYER διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα μελετών για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το οποίο αποτελείται από έμπειρους και τεχνικά καταρτισμένους μηχανικούς. Τα στελέχη της εταιρίας στηρίζουν τον πελάτη της σε κάθε στάδιο του έργου, στην μελέτη φωτισμού, την φωτομέτρηση, ακόμα την εγκατάσταση και στόχευση των φωτιστικών σωμάτων κατά την υλοποίηση του έργου. Οι μηχανικοί της επεξεργάζονται επίσης εναλλακτικές τεχνικές και οικονομικές λύσεις για καλύτερη προσαρμογή του αποτελέσματος στις απαιτήσεις του χρήστη.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της GEYER σε αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελεί εγγύηση ποιότητας για κάθε έργο, ανεξαρτήτως μεγέθους.

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ – ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ

Η GEYER έχει ολοκληρώσει τα τελευταία χρόνια έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό αθλητικών εγκαταστάσεων με ένα τεράστιο εύρος εφαρμογών από μικρά ιδιωτικά γήπεδα έως και κορυφαίες εθνικές αθλητικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων.

Από τα σημαντικότερα έργα της εταιρίας στην Ελλάδα είναι το γήπεδο της ΠΑΕ Άρης (Κλεάνθης Βικελίδης) στη Θεσσαλονίκη, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ήφαιστου στη Λήμνο, το κολυμβητήριο Αλίμου και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ελευσίνας στην Αττική, το στάδιο της Χαλκίδας, το στάδιο της Αίγφας, τα εξωτερικά γήπεδα και parking του σταδίου Καραισκάκη, κλπ.

Στο στάδιο του σχεδιασμού έχουν μελετηθεί πλειάδα γηπέδων ποδοσφαίρου της Super League και Premier League, το γήπεδο της Steaua  Βουκουρεστίου και πλήθος άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αριθμός Αποτελεσμάτων

0

imgloader