Επιστροφή στο πάνω μέρος
imgloader
Search Popup Default
Mobile X
Mobile X

Διακόπτες Interio

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ INTERIO

H ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Η Interio είναι μία σειρά που προσφέρει μία ευρεία επιλογή λειτουργιών. Περιλαμβάνει διακόπτες εγκατάστασης και διπολικές πρίζες, ρεοστάτες, διπολικές πρίζες TV-FM-SAT, υποδοχές βύσματος RJ11 και RJ45, και βύσματα πολυμέσων. Όλα τα λειτουργικά στοιχεία είναι σχεδιασμένα ως αρθρωτά. Η αρθρωτή λειτουργία επιτρέπει την κεντρική εποπτεία από μία τοποθεσία και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χώρου, ανεύρεσης δικών σας συνδυασμών και μεταγενέστερης προσθήκης στοιχείων. Επιπλέον των λειτουργικών αρθρωτών στοιχείων (modules), είναι επίσης διαθέσιμα άδεια αρθρωτά στοιχεία(blank modules) πλάτους μισού ή ολοκλήρου αρθρωτού στοιχείου (module). Ο σχεδιασμός διασφαλίζει την εφαρμογή όλων των απαιτήσεων ασφαλείας που προβλέπουν τα διεθνή πρότυπα.

Το αρθρωτό σύστημα είναι κατάλληλο προς χρήση όταν γίνεται προσαρμογή υφιστάμενων κτιρίων χάρη στο πλαίσιο στήριξης δύο θέσεων ενσωματωμένες στο πρότυπο κουτί ⌽60mm. Το πλαίσιο στήριξης 2 θέσεων μπορεί να τοποθετηθεί με κοχλίες και δαγκάνες (claws)

Το βήμα μισής θέσης (1/2module) δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης ημίσεων καλυμμάτων κενής θέσης για την πλήρωση του καλύμματος κενής θέσης. Αυτό διασφαλίζει την ευθυγράμμιση των λειτουργικών θέσεων (modules) Όταν γίνεται εγκατάσταση σε νέα κτίρια, η μέθοδος αρθρωτής εγκατάστασης συνεπάγεται τη χρήση 3 θέσεων, 4 θέσεων, 7 θέσεων ενώ χρησιμοποιούνται και συστατικά υλικά 2Χ7 θέσεων.

INTERIO ΑΡΜΟΝΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Η τέλεια επιλογή χρωμάτων και η υψηλή ποιότητα των υλικών δίνουν τη δυνατότητα εκπληκτικών συνδυασμών που δεν περνούν απαρατήρητοι. Η διακριτική κομψότητα του λευκού και ιβουάρ είναι η απλότητα που ξεχωρίζει. Συνδυασμός λευκού και σκούρου ανθρακί δημιουργούν μία αίσθηση μείωσης όγκου. Η σειρά Interio και η τέλεια μορφή των γυαλιστερών επιφανειών που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε στυλ. Το τέλειο γκλίτερ αποτέλεσμα των πλαισίων είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα. Διακοσμητικά πλαίσια φτιαγμένα από ABS με γαλβανισμένη επίστρωση, διαθέσιμα σε νίκελ, σατινέ, χρυσό και σε χρώμιο.

Πλαίσια εξαιρετικής αισθητικής με επίχριση ξύλου φτιαγμένα από πλαστικό είναι διαθέσιμα σε αποχρώσεις εβένου, μαονιού, φυσικού ξύλου, βέγγε, καρυδιάς, παλίσανδρου , ξύλουτικ, ξύλουζεμπρανό, βελανιδιάς και μελιάς (δεσποτάκι), και με επίχριση ξύλου με επίστρωση χρυσού 24άρων καρατίων.

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ

Επαφές διακοπτών 10AX και 16AX. Μεγάλη διάρκεια ζωής, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής (IEC). Κοχλιωτοί ακροδέκτες για ασφαλή υποδοχή αγωγών με διατομή 1.5-2.5mm2. Υψηλοί φραγμοί ανάμεσα στους ακροδέκτες παρέχουν ασφάλεια έναντι βραχυκυκλώματος των αγωγών. Το βέλτιστο μήκος σύρματος είναι χαραγμένο στο περίβλημα. Ο αριθμός προϊόντος, οι ονομαστικές τιμές  και το σχέδιο συνδεσμολογίας είναι τυπωμένα πάνω στο περίβλημα. Ένας διακόπτης μπορεί να φωτιστεί από μία λυχνία ένδειξης ή μία λυχνία θέσης ανάλογα με τον επιδιωκόμενο σκοπό. Η ενδεικτική λυχνία είναι κόκκινη και χρησιμοποιείται για να υποδείξει την ενεργή κατάσταση (ΟΝ) του διακόπτη όταν ο καταναλωτής δεν έχει οπτικό πεδίο. Ο διακόπτης με ενδεικτική λυχνία διαθέτει ενσωματωμένο ακροδέκτη για ουδέτερο αγωγό. Η λυχνία θέσης χρησιμοποιείται για φωτισμό νύχτας του διακόπτη. Είναι μπλε και φωτίζει τον διακόπτη όταν είναι απενεργοποιημένος (OFF).

ΔΙΠΟΛΙΚΕΣ ΠΡΙΖΕΣ

Οι επαφές διπολικών πριζών έχουν μακρά διάρκεια ζωής σύμφωνα με τα πρότυπα της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής (IEC). 10.000 διαδρομές (επαναφοράς). Όλες οι διπολικές πρίζες έχουν κλείστρα ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από την επαφή με στοιχεία που φέρουν τάση ρεύματος. Τα κλείστρα ασφαλείας αποτρέπουν την εισαγωγή μεταλλικών αντικειμένων με το χέρι μέσα στην πρίζα. Το κλείστρο ασφαλείας δεν αποτελεί φραγμό όταν έχει συνδεθεί το βύσμα. Κοχλιωτοί ακροδέκτες για ασφαλή υποδοχή αγωγών με διατομή 1.5-2.5mm2. Υψηλοί φραγμοί ανάμεσα στους ακροδέκτες παρέχουν ασφάλεια έναντι βραχυκυκλώματος των αγωγών. Το βέλτιστο μήκος σύρματος είναι χαραγμένο στο περίβλημα. Παρέχεται προστασία έναντι τραχιάς και κακής μεταχείρισης.

INTERIO ΡΕΟΣΤΑΤΕΣ DIMMER LED

Οι ρεοστάτες LED της σειράς Interio περιλαμβάνουν προγραμματιζόμενους έξυπνους ρεοστάτες με διακόπτες Α/Ρ και ρύθμιση περιστρεφόμενου φωτός. Οι ρεοστάτες αυτοί βασίζονται σε προηγμένη τεχνολογία μετρίασης φωτισμού έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης του ρεοστάτη για ένα δεδομένο φορτίο.

Οι προηγμένοι ρεοστάτες με κοπή φάσης (phase cut) είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να διαχειρίζονται τις λάμπες αυξομειούμενης έντασης φωτισμού LED. Είναι δυνατό να βελτιστοποιηθούν οι αποδόσεις μετρίασης φωτισμού με μία λάμπα LED μέσω του προγραμματισμούενός εκ των τριών λειτουργιών της ούτως ώστε να ρυθμίζεται ο ρεοστάτης στο φορτίο και να αποφεύγεται το τρεμόσβημα. Επιπρόσθετα, οι ρεοστάτες έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης του ελάχιστου επιπέδου φωτισμού για να επιτευχθεί το βέλτιστο εύρος ρύθμισης φωτισμού για λυχνίες LED.

Εάν οι λυχνίες τρεμοσβήνουν, όταν μετριάζεται η ένταση φωτισμού τους στο ελάχιστο, το καθορισμένο ελάχιστο επίπεδο φωτός μπορεί να αυξηθεί για να αποφευχθεί το τρεμόσβημα. Εάν το επίπεδο φωτός είναι ισχυρότερο από το επιθυμητό, όταν μετριάζεται η ένταση φωτισμού στο ελάχιστο, το  καθορισμένο ελάχιστο μπορεί να μειωθεί. Στην περίπτωση αλλαγής των λυχνίωνLED, οι ρεοστάτες διαθέτουν την επιλογή να επιστρέψουν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Οι ρεοστάτες είναι σχεδιασμένοι για χρήση με την πλειονότητα των λαμπτήρων LED που έχουν τη δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης φωτισμού τους με 230V ή με λαμπτήρες μετρίασης φωτισμού χαμηλής τάσης με ηλεκτρονικό μετασχηματιστή. Επιπλέον, οι ρεοστάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λαμπτήρες πυράκτωσης και αλογόνου 230V όπως επίσης για λαμπτήρες αλογόνου 12V χαμηλής τάσης με ηλεκτρονικούς ή τοροειδείς μετασχηματιστές.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΘΡΩΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Εγκαθίσταται ένα αρθρωτό στοιχείο μέσα σε ένα πλαίσιο στήριξης με χειρωνακτική εισαγωγή. Όλα τα αρθρωτά στοιχεία, με εξαίρεση το στοιχείο διπολικής πρίζας Schuko, μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς να αφαιρείται το πλαστικό κάλυμμα. Τα αρθρωτά στοιχεία μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν από το πλαίσιο στήριξης με ένα κατσαβίδι έτσι ώστε οι ακροδέκτες να είναι πάντα επισκέψιμοι μπροστά.  Το πλαίσιο στήριξης παραμένει συνδεδεμένο στο κουτί εγκατάστασης. Όλα τα αρθρωτά στοιχεία, με εξαίρεση το στοιχείο διπολικής πρίζας Schuko, μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς να απομακρύνεται το πλαστικό κάλυμμα. Στο πίσω μέρος, ολόκληρο το πλαίσιο στήριξης ενισχύεται με ένα πλέγμα που το ενδυναμώνει. Το δέσιμο του καλύμματος ολοκληρώνεται με τις οπές στήριξης που αυξάνουν την αντίσταση όλου του συστήματος στερέωσης. Κωνικά σημεία μη πρότυπης στερέωσης διασφαλίζουν σημαντική ευελιξία των εγκαταστάσεων διότι επιτρέπουν άμεση εγκατάσταση σε κάθε επιφάνεια, ακόμα και σε πάνελ και προφίλ όπου δεν προβλέπεται χρήση κουτιών ή όπου αυτή αποδεικνύεται αδύνατη.

  • ­­­­­­­­­­­­­­­­­­το πλαίσιο εγκαθίσταται χωρίς τη χρήση εργαλείου, εισάγοντάς το στο πλαίσιο στήριξης.
  • Οι οπές απομάκρυνσης του πλαισίου επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στο κατσαβίδι καθώς και την απεγκατάσταση του πλαισίου χωρίς να προκληθεί ζημιά.

Αριθμός Αποτελεσμάτων

0

imgloader