Επιστροφή στο πάνω μέρος
imgloader
Search Popup Default
Mobile X
Mobile X

Αντλίες Θερμότητας

Αντλίες Θερμότητας

Παρουσιάζουμε το Samsung ClimateHub

Η απόλυτη λύση θέρμανσης για το σπίτι είναι πλέον εδώ, χάρη στο ClimateHub, η νέα ολοκληρωμένη λύση της Samsung για θέρμανση χώρου και παροχή ζεστού νερού χρήσης. Με απλή εγκατάσταση, ομαλή και ήσυχη λειτουργία και έξυπνη συνδεσιμότητα, η διατήρηση της άνεσης στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Ήσυχη λειτουργία

Η λειτουργία Quiet Mode 4 βημάτων του συστήματος επιτρέπει στους χρήστες να μειώσουν τα επίπεδα θορύβου της εξωτερικής μονάδας έως και τα 35dB(A), περιορίζοντας τα επίπεδα της περιβάλλουσας όχλησης γύρω από το σπίτι κατά τη διάρκεια της νύχτας.*

Ομαλή εγκατάσταση

Με θύρα εξυπηρέτησης σε βολική τοποθεσία και διαισθητικές επιλογές εξυπηρέτησης μέσω της χρήσης κάρτας microSD ή της εφαρμογής για κινητά Samsung S-Checker*, η επίλυση προβλημάτων και οι ρυθμίσεις εκκίνησης μπορούν να γίνουν εύκολα από το μπροστινό μέρος της μονάδας.

*Ανατρέξτε στον τοπικό αρμόδιο επικοινωνίας της Samsung, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή για κινητά S-Checker.

Έξυπνη συνδεσιμότητα

Μπορείτε να διαχειριστείτε το σύστημα ClimateHub και από απόσταση με χρήση της εφαρμογής SmartThings της Samsung* και το προαιρετικό κιτ Wi-Fi. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε το, ελέγξτε τις λειτουργίες και προγραμματίστε τη λειτουργία του, από όπου κι αν βρίσκεστε κάθε στιγμή.

*Διαθέσιμο σε συσκευές iPhone και Android. Απαιτείται σύνδεση δικτύου. Χρειάζεται λογαριασμός στην εφαρμογή Samsung.

Προσυγκροτημένο δοχείο ζεστού νερού χρήσης

Εξωτερική μονάδα Mono

Εξωτερική μονάδα Split

1 / 5

ClimateHub Mono

Με το προσυγκροτημένο δοχείο Z.N.X, το ClimateHub Mono λειτουργεί ως ολοκληρωμένη λύση. Με τη μοναδική του διαμόρφωση στην εξ. μονάδα εξαλείφει την ανάγκη δημιουργίας χώρου για τις ψυκτικές σωληνώσεις, διευκολύνοντας την εγκατάσταση. Μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του συστήματος συνδέοντας το με Smart Grid ή με ηλ. ενέργεια (PV).*

Σειρά προϊόντων TDM Plus

Εξωτερική μονάδα TDM Plus (R410A)

TDM Plus Wind-Free Deluxe

TDM Plus Μονάδα για σύνδεση με αεραγωγούς χαμηλού προφίλ

TDM Plus Μονάδα για σύνδεση με αεραγωγούς μέσης στατικής

TDM Plus κονσόλα

TDM Plus Wi-Fi κιτ

Επιτέλους. Ιδανικές συνθήκες άνεσης στο σπίτι, πανεύκολα.

Tα συστήματα θέρμανσης Samsung μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε νέες κατοικίες όσο και σε εργασίες ανακαίνισης, βοηθώντας σας να προσφέρετε ιδανικό οικιακό κλιματισμό στους πελάτες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το σωστό σύστημα που να ταιριάζει με τις απαιτήσεις σας.

*Οι εικόνες έχουν ενδεικτικό ρόλο. Για ακριβείς πληροφορίες εγκατάστασης συμβουλευτείτε το βιβλίο τεχνικών δεδομένων. Οι ηλιακοί συλλέκτες, τα πάνελ ενδοδαπέδιας θέρμανσης, τα θερμαντικά σώματα και τα μη ενσωματωμένα στοιχεία δεν παρέχονται από τη Samsung εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά.

Αριθμός Αποτελεσμάτων

0

imgloader